Over WordRecruiter

WordRecruiter is de opleiding voor (junior) recruiters in Nederland! Ervaren & senior recruiters volgen de opleiding en masterclasses aan de Academy for Recruitment. Deze opleidingen worden allemaal verzorgd door ARTRA, het trainingsbureau voor de flexbranche.

ARTRA is hét trainingsbureau voor de flexbranche en marktleider. Wij bieden trainingen, coaching, advies en interim management aan starters, (senior) professionals en managers werkzaam binnen de HR en de flexbranche. Per jaar trainen wij duizenden intercedenten, recruiters, managers en directieleden.

100% groei
Wij houden niet van stilstand, gaan voor 100% groei en blijven onszelf continu uitdagen. We komen hierdoor steeds met nieuwe producten en diensten. Ons doel is om mensen binnen organisaties te ontwikkelen, zodat zij én bedrijven excelleren!
 
40 jaar expertise
Ruim 850 klanten maken jaarlijks gebruik van onze trainingen. We trainen bedrijven op elk punt in hun carrière en dat doen we al bijna 40 jaar! We bieden meer dan 4000 deelnemers per jaar toetsen, opleidingen en coaching aan. Ruim 30 trainers, afkomstig uit de flexbranche, zijn verbonden aan ARTRA. Met onze trainers maken we het verschil. Zij zorgen er mede voor dat onze opleidingen toegespitst blijven op de praktijk.

Méér dan alleen trainen
Naast het aanbieden van trainingen, coaching en advies, spelen we in op de kansberoepen intercedent en recruiter en organiseren we evenementen zoals Intercedent van het Jaar. Volop veelzijdig!

Zeer hoge klanttevredenheid
Onze organisatie is CEDEO erkend. CEDEO is de onafhankelijke keuringsinstantie die de kwaliteit van HR-dienstverleners in Nederland meet en waarborgt. ARTRA scoort bijzonder hoog op klanttevredenheid (99,3% voor maatwerk en 96% voor open opleidingen).